Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΚΣΕ ... για κλάματα!

Η ΚΣΕ χτύπησε πάλι!

Στην σημερινή σελίδα 9 του Ελεύθερου Τύπου και στην παραπολιτική στήλη  “Εδώ Μαξίμου”, κάποιος θηροφύλαξ του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ, διακηρύσσει ότι αυτός κανόνισε συνάντηση του κόμματος του με τον πρόεδρο της ΚΣΕ, ώστε να δοθεί γραμμή στους κυνηγούς να ψηφίσουν ΝΔ.

Παράλληλα, η μεγαλύτερη Ομοσπονδία στην Ελλάδα, καλεί προέδρους κυνηγετικών οργανώσεων για να δοθεί γραμμή στους κυνηγούς να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ διότι κινδυνεύει το κυνήγι!

Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά, οι συνδικαλιστικοί Φορείς του κυνηγίου, αντί να φροντίζουν για το κυνήγι που αγαπάμε, μιάς κι είμαστε άνθρωποι της φύσης, αγωνιούν, πασχίζουν, για την δική τους υπόσταση και μόνο. Χωμένοι σε κομματικούς μηχανισμούς, εκμεταλλεύονται τον Έλληνα κυνηγό και μιλούν για αυτόν δίχως αυτός να γνωρίζει, ή ακόμα χειρότερα, δίχως ο κυνηγός να επιθυμεί να τον ανακατεύουν σε θέματα πολιτικής.

Ο Έλληνας κυνηγός, είναι και Έλληνας πολίτης. Και είναι αδιανόητο να τον υποτιμά ο κάθε ένας πολιτικάντης και να τον εμπλέκει σε πολιτικά παιχνίδια που δεν τον αφορούν. Ο Έλληνας κυνηγός σαν ελεύθερος πολίτης, θα ψηφίσει και σε αυτές τις εκλογές το κόμμα της αρεσκείας του, όποιο κι αν είναι αυτό.

Το κυνήγι, δεν κινδυνεύει από κανένα κόμμα, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από την ΝΔ, ούτε από κανένα άλλο κόμμα. Κινδυνεύει μόνο από τους αιώνιους εργατοπατέρες του κυνηγίου και μόνο, που με τις πρακτικές τους, από την μικροπολιτική τους, όλα αυτά τα χρόνια το οδηγούν σε μαρασμό.

Υπάρχουν αυτοί οι εργατοπατέρες μας και ανασαίνουν, στηριζόμενοι στις δικές μας πλάτες και στην εν γένει αδιαφορία μας. Δεν αγαπάνε το κυνήγι οι συνδικαλιστές αυτοί. Πατάνε σε αυτό για να υπάρχουν. Έτσι απλά.

Ευτυχώς όμως, στον αντίποδα υπάρχουν και άλλες Ομοσπονδίες που δεν ασχολούνται καθόλου με τις εθνικές εκλογές. Κοιτάζουν απλά την δουλειά τους που την κάνουν και καλά. Αυτούς θέλουμε στο κυνήγι μας, και όχι τον κάθε αχυράνθρωπο του ενός ή του άλλου κόμματος να μας νουθετεί, με έμμεσο κυρίως τρόπο.  

Είναι πιθανό αύριο να υπάρξει διάψευση από την ΚΣΕ για το δημοσίευμα που είδε σήμερα το φώς! Αδιάφορο, αφού έχουν ξαμοληθεί πολλά παπαγαλάκια και μας καλούν άμεσα και έμμεσα να μην ψηφίσουμε τους κακούς!


Τα παιδία παίζει, αλλά ως πότε;