Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Δράκος ο Τατούλης ...

Τελικά το παραμύθι δεν είχε δράκο!


Η νίκη του Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι νίκη καθαρά δική του, προσωπική. Γιατί ψηφίστηκε απ’ όλους, δεξιούς και πασόκους, αριστερούς και αναρχικούς, πλούσιους και πένητες.

Έκανε τις σωστές επιλογές που τελικά τον δικαίωσαν. Μία απ’ αυτές ήταν ή άρνηση του στο ΠΑΣΟΚ να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του για αντιπεριφερειάρχη τον Γιώργο Μπαρούτσα, δήμαρχο Τρικολώνων και πρόεδρο της ΤΕΔΚ Αρκαδίας.

Ήξερε καλύτερα από τον καθένα ο Τατούλης την πορεία του αποκλεισμένου ανδρός και δικαιώθηκε περίτρανα. Αντίθετα με τον Τατούλη, δέχτηκε την στήριξη του Γιώργου Μπαρούτσα ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος και έχασε από τον Γιάννη Γιαννόπουλο.

Τον Μπαρούτσα δεν τον ήθελε η Γορτυνία όχι μόνο για τον κάκιστο χαρακτήρα του αλλά και διότι χρέωσαν σε αυτόν την δημιουργία ενός ενιαίου Δήμου τη στιγμή που όλοι ζητούσαν δύο.

Το γορτυνιακό ένστικτο, έδωσε την απάντηση στις κάλπες και σταμάτησε οριστικά και αμετάκλητα την αμφιλεγόμενη πολιτική πορεία του Γιώργου Μπαρούτσα. Σοφέ λαέ, μόνο εσύ τελικά μπορείς να δίνεις λύσεις!

=============================================

Για την φωτό: Αλήθεια, με τέτοια πόζα, αψεγάδιαστη, μελετημένη από την μία άκρη της έως την άλλη, είναι ποτέ δυνατόν να γινόταν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αυτός ο άνθρωπος; "Μα αυτός είναι βασιλεύς!" αναφώνησε κάποιος όταν αντίκρισε τον άρχοντα ντυμένο στις αποχρώσεις του μπλέ!