Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Απώλεια σκύλων στην περιοχή Δημητσάνας - Ηραίας

        Στην Αρκαδία και στην περιοχή Δημητσάνας – Ηραίας, «εξαφανίστηκαν» χθές 3 κυνηγόσκυλα αγριογούρουνων. Τα δύο της παρέας Πατρινών του Τουφεξή και το άλλο, ένας ελληνικός ιχνηλάτης (γκέκας) με πορτοκαλί λουράκι και κουδούνι της παρέας Κώστα Ντάβου από Ράφτη.

       Στην ίδια περιοχή προ είκοσι περίπου ημερών, άλλη παρέα του Αραχωβίτη Τάσου Θεοδωρόπουλου έχασε και αυτή τα σκυλιά της. Απορίας άξιο είναι που εντελώς ξαφνικά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα χάθηκαν τόσα σκυλιά.

        Οι υποψίες εστιάζονται σε συγκεκριμένη παρέα αλλά που να βρεθούν αποδείξεις; Από χθές το απόγευμα οι δύο διαφορετικές παρέες έχουν φέρει βόλτα το βουνό σπιθαμή προς σπιθαμή. Τίποτα. Λες ξαφνικά και άνοιξε η γης και κατάπιε τρία κυνηγόσκυλα.

        Αν κάποιος ακούσει, δει, πληροφορηθεί οτιδήποτε για τα σκυλιά αυτά, ας επικοινωνήσει μαζί μας στο email artosdia@gmail.com

        Στην ίδια επίσης περιοχή, κάποιοι άγνωστοι άφησαν ελεύθερα στο βουνό τέσσερα ή πέντε σκυλιά μπήγλς (αν το γράφω σωστά) λιάρα, χωρίς κολάρα και κουδούνια. Προφανώς θα είχαν τους λόγους τους !!!