Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Οικολογικά βαρελότα ...

      Η παρακάτω ανακοίνωση «καταπέλτης» των οικολόγων πράσινων, φανερώνει για μία ακόμα φορά, ότι, η ομάδα αυτή απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα και από την διαχείριση της πανίδας – περί της οποίας κόπτεται σφόδρα με όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα. Τα προβλήματα της πανίδας δεν λύνονται με την οικολογική μάζα συγκεντρωμένη στο σύνταγμα για καφέ.

      Ο κατά συρροή ρατσισμός των οικολόγων απέναντί μας, αδυναμία δείχνει και φόβο. Φόβο όμως γιατί; Επειδή είμαστε οι αληθινοί γνώστες των προβλημάτων της πανίδας μας; Επειδή φοβούνται μην τους πάρουμε τη μπουκιά από το στόμα;

      Αδέλφια οικολόγοι, μην κομμα - τιάζεστε (!), εμείς δεν ζούμε με δανεικό αέρα και δεν είμαστε εθισμένοι σε επιδοτήσεις. Έχουμε δικούς μας πόρους και τον ελεύθερο χρόνο μας τον αφιερώνουμε στη φύση. Δεν μας μαντρώνουν στις βρώμικες πόλεις σαθρά εισαγόμενα ιδεολογήματα.

      Και επειδή ομιλείτε συνεχώς για τα ευρωπαϊκά όργανα υπό τη μορφή απειλών, καλό είναι μα μάθετε και για τις «ρυθμιστικές» των γερμανών, γάλλων, εγγλέζων κ.α

-----------------------------------------------------------------------------

Από το λινκ των οικολόγων πράσινων η συνέχεια

Κυνήγι: άλλη μία κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει δικαστικές αποφάσεις!

Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2009 14:22

       Ελάχιστες μόνο μέρες μετά την απόφαση του ΣτΕ να αναστείλει την ισχύ της ρυθμιστικής απόφασης για το κυνήγι το υπουργείο περιβάλλοντος εξέδωσε την ίδια (και το ίδιο παράνομη) απόφαση ως νέα. Πρόκειται για νέο ρεκόρ της διοίκησης που κάνει τα πάντα για να μην χάσουν οι χαϊδεμένοι της κυνηγοί την ψυχαγωγία τους ούτε για ένα Σαββατοκύριακο.

       Πρόκειται επίσης για μια ξεκάθαρη περίπτωση άρνησης της κυβέρνησης να εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση που εκτός από τους κινδύνους στους οποίους εκθέτει την άγρια πανίδα (η προστασία της οποία είναι συνταγματική της αποστολή) υπονομεύει την βασική συνταγματική αρχή της διάκρισης των εξουσιών. Μετά την υπόθεση με την εκτροπή του Αχελώου η χθεσινή απόφαση αποδεικνύει για όποιον είχε ακόμα αμφιβολίες ότι η νέα κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με την οικολογία και την πράσινη πολιτική και αποτελεί συνέχεια του παλαιοκομματισμού των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

       Οι υπεύθυνοι αυτού του πραξικοπήματος να είναι σίγουροι ότι θα έχουν την ευκαιρία να εξηγήσουν την συμπεριφορά τους εκτός από την Ελληνική δικαιοσύνη που θα κρίνει και τη «νέα» απόφαση και στα Ευρωπαϊκά όργανα στα οποία θα θέσουμε το θέμα.

       Καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρία των ζωοφιλικών σωματείων στην πλατεία Συντάγματος στις 11.00 το πρωί.